Der er lagt op til en gyserafslutning i Auto-G Danish Thundersport Championship efter søndagens Sensommerløb på Ring Djursland. Mikkel Mac, Nykøbing Falster, og John Nielsen, Randers, tog hver en sejr i de to løb, men med to tredjepladser scorede Casper Elgaard, Århus, så mange point, at han nu ligger á point med Jan Magnussen, England, inden finalen om to uger.

2012-Bane-Mikkel-Mac-01

Mikkel Mac startede fra pole position i første heat, men her blev modstanden mod ham reduceret, da John Nielsen ikke nåede frem i tide og derfor måtte starte løbet fra pitten. I stedet blev det Casper Elgaard, som i starten udfordrede den unge falstring, men han kunne ikke holde samme tempo og blev senere indhentet af Nicholai Sørensen, Sindal, der med en overhaling gik forbi, tog andenpladsen og dermed scorede sin første pokal i Auto-G Danish Thundersport Championship. Dennis Lind, Roskilde, var i starten også med fremme blandt de tre forreste kørere i feltet, men han måtte hurtigt søge i pit med en defekt på sin bil.

John Nielsen og Dennis Lind startede i forreste række i det andet heat, og over samtlige 14 omgange udspandt der sig en tæt kamp mellem de to. Men uanset hvad Dennis Lind forsøgte, så kunne han ikke finde en vej udenom John Nielsen, der tog sin tredje sejr i denne sæson på tre forskellige baner.

2012-Bane-John-Nielsen-01

Casper Elgaard indtog længe tredjepladsen, men bagfra arbejdede Mikkel Mac sig frem, og da der manglede et par omgange af heatet, opstod der en situation, hvor Casper Elgaard skred ud, og dette benyttede Mikkel Mac til at gå forbi og passere målstregen som treer. Tredjepladsen fik han dog ikke lov til at beholde, da han efterfølgende fik tre sekunders straf for påkørsel.

Foto: Speedfoto.

Se flere nyheder fra DMKA

HSM-GRENAA-Løbet

Tillægsregler for HSM-Greenaa løbet...

Bilorienteringsløb, mandag den 25. september 2017.

Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe fra AAS Aarhus....

Information til medlemmer af DMKA

 

Mangler du information om kontingentsatser?

Skal du forny din licens?

Eller vil du gerne læse referatet fra det seneste bestyrelsesmøde?

Så tjek siden ud for medlemmer her.