Gashåndtaget bliver vredet helt i bund, når Ring Djursland i weekenden afholder sit Augustløb. Traditionelt er det bilerne, som holder til på Danmarks sværeste racerbane, men ved det kommende arrangement er der også Road Racing-løb på racerbanen på Jyllands næsetip.

Søndag afholder Aarhus Motor Klub løb for en række af Danmarks bedste Road Racing-kørere, når man tager hul på kampen om sit klubmesterskab. Selv om klubben formelt set har base i Østjylland, så har den en medlemskreds, som dækker det meste af Danmark, og derfor er det en række af landets bedste Road Racing-kørere, som kommer til start ved August-løbet.

2013-Bane-Motorcykel-01

Der bliver tale om en meget kompakt oplevelse for fans af race på to hjul. Road Racing-kørerne indtager nemlig banen ved 10-tiden for at køre tidtagning forud for de finaleheats, som fra middagstid og frem til klokken 14.00 afvikles på banen.

Såvel de moderne som de klassiske motorcykler vil kunne opleves på Ring Djursland. De mere end 50 deltagere bliver nemlig inddelt i flere felter. De hurtigste kørere fra bl.a. Super Stock 600- og Super Bike-klasserne kæmper således sammen med deltagerne fra Rookie 600- og 1000-klasserne, mens der vil være så mange klassiske motorcykler til start, at disse inddeles i to homogene felter.

Udover Road Racing-klasserne kommer Augustløbet på Ring Djursland også til at tælle billøb i bl.a. Dansk Drifting Serie, Danish Endurance Championship og Yokohama Super Cuppen.

Se flere nyheder fra DMKA

HSM-GRENAA-Løbet

Tillægsregler for HSM-Greenaa løbet...

Bilorienteringsløb, mandag den 25. september 2017.

Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe fra AAS Aarhus....

Information til medlemmer af DMKA

 

Mangler du information om kontingentsatser?

Skal du forny din licens?

Eller vil du gerne læse referatet fra det seneste bestyrelsesmøde?

Så tjek siden ud for medlemmer her.