Det bliver med royal deltagelse i feltet, at Ring Djursland den 14.-15. september afslutter sin 2013-sæson med Sensommerløbet. Programmet består bl.a. af årets sidste afdeling af DASU’s mesterskaber for historiske racerbiler på dansk grund, og her vil Hans Kongelige Højhed Prins Joachim være på startlisten.

2013-Bane-Prins-Joachim-02

Den kongelige racerkører sidder atter bag rattet af sin Lotus Cortina, som i den seneste måneds tid har været igennem en omfattende reparation efter det noget hårde møde med en betonklods, han havde under Copenhagen Historic Grand Prix. Prins Joachim kunne prise sig lykkelig for, at netop det løb ikke var tællende til DASU-mesterskabet, for her ligger han nemlig godt til.

Racerprinsen er aktuelt på en sammenlagt andenplads i tabellen, blot et point efter den førende Christian Vølding, Slagelse, og han jagter derfor vigtige point i Sensommerløbet, hvis han skal generobre det mesterskab, han tidligere har været indehaver af flere gange.

Prins Joachim kommer op mod hele 25 konkurrenter i klassen for de såkaldte 1965-biler, hvor han starter, og i det hele taget vil der være rig lejlighed til at nyde de historiske racerbiler. Sensommerløbet har således tiltrukket intet mindre end 80 racerbiler, der har mindst 25 eller flere år på bagen.

Programmet ved Sensommerløbet tæller dog også de mere moderne biler. Således vil weekenden også omfatte løb for Formel Ford, Yokohama Super Cup og de kraftigt ombyggede biler i Sunoco Special Saloon Car.

Se flere nyheder fra DMKA

HSM-GRENAA-Løbet

Tillægsregler for HSM-Greenaa løbet...

Bilorienteringsløb, mandag den 25. september 2017.

Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe fra AAS Aarhus....

Information til medlemmer af DMKA

 

Mangler du information om kontingentsatser?

Skal du forny din licens?

Eller vil du gerne læse referatet fra det seneste bestyrelsesmøde?

Så tjek siden ud for medlemmer her.