Ring Djursland lagde i weekenden asfalt til årets Augustløb, hvor der blev kørt race på både to og fire hjul på racerbanen på Jyllands næsetip. Tohjulerne var repræsenteret af medlemmerne fra Aarhus Motor Klub, som kæmpede om bl.a. klubmesterskaberne indenfor Road Racing-klasserne, og her blev man vidne til en række løb, der både var tætte og dramatiske specielt for de moderne maskiner.

2013-Bane-Døssing-01

I Super Bike-klassen stod kampen om guldet mellem Erik Thomsen, Grenå, og Ulrik Døssing Nielsen, Kjellerup, og selv om djurslændingen lavede en god start i det afsluttende løb og kom i front, så var det Ulrik Døssing Nielsen, der vandt.

Guldet i Super Sport 600-klassen gik til Christopher Gøth, Farsø, der som den eneste af kørerne på de lidt svagere maskiner kunne give de hurtigere Super Bike-kørere kamp til stregen. Det blev til et klart mesterskab til Christopher Gøth, mens kampen om andenpladsen var utrolig hård. Gennem hele finaleløbet havde John V. Høj, Hornslet, og Benny Haslev, Trige, en hård dyst, hvor der sjældent var mere end en meter eller to imellem dem, men desværre faldt afgørelsen i sidste sving på sidste omgang, da Benny Haslev røg af banen og styrtede. Benny Haslev blev efterfølgende kørt til undersøgelse for smerter i bryst og ryg.

Deltagerne i Dansk Drifting Serie var også på banen, hvor man kørte den fjerde af årets seks mesterskabsafdelinger.

Her formåede Erik W. Pedersen, Vejle, for tredje afdeling i træk ikke blot at køre sig i finalen, men også at vinde den. Chevrolet Corvette-køreren kunne dog trods den tredje sejr ud af fire mulige ikke overtage føringen i mesterskabet. Den indehaves fortsat af Jimmi Hansen, Skævinge, som var Erik W. Pedersens modstander i finalen, men desværre for Jimmi Hansen havde han i parrets første twindrift et spin, som reelt kostede ham en mulig sejr. Men BMW-køreren er dog fortsat i front for Dansk Drifting Serie.

Se flere nyheder fra DMKA

HSM-GRENAA-Løbet

Tillægsregler for HSM-Greenaa løbet...

Bilorienteringsløb, mandag den 25. september 2017.

Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe fra AAS Aarhus....

Information til medlemmer af DMKA

 

Mangler du information om kontingentsatser?

Skal du forny din licens?

Eller vil du gerne læse referatet fra det seneste bestyrelsesmøde?

Så tjek siden ud for medlemmer her.