Lige så sikker som juleaften falder den 24. december er det lige så sikkert at bil-O-kørerne afslutter sæsonen omkring Randers med Nytårsløbet den 28. december.

Nytårsløbet 2015 blev afviklet i området, Fausing, Allingåbro, Bode, Grund, Floes med mål ved Drastrup. Som til tider var lagt på kort, næsten 100 år gamle.

30 vogne deltog i løbet som var fra 40 til 65 km lange, i de fire forskellige klasser. Flere af deltagerne havde taget turen til Randers fra Sjælland.

Løbet var finaleløb i den jyske Sekskantturnering der køres mellem en række jyske motorklubber. Heriblandt Djurslands Motorklub Autosport, DMKA.

DMKA havde deltagelse i B-klassen med John Knudsen, Grenaa og Lars Vinther, Balle. Kampen om den samlede 1. og 2. plads stod mellem hold fra Bjerringbro, medens der var tæt kamp om den samlede 3. plads mellem DMKA mandskabet og et andet Djurslandhold, Renee og Hans Ole Nielsen fra Lime, de kører for Aarhus Automobilsport, kun 4 strafpoint skilte de to mandskaber om den samlede 3. plads. Her trak DMKA mandskabet det længste strå.

Ikke fordi Renee og Hans Ole Nielsen i år er blevet snydt for medaljer. De opnåede Guld i Jysk/Fynsk Mesterskab og Sølv i Danmarksskabet i B-klassen.

o

John Knudsen og Lars Vinther ved præmieuddeling efter Nytårsløbet 2015 (Foto: Åge Keseler Kirketerp)

John Knudsen og Lars Vinther er allerede nu ved at lægge sig i selen for den kommende sæson blandt andet med tilrettelæggelse af et orienteringsløb. Djurslands Motorklub Autosport har fået tildelt afvikling af finalen i de Jysk/Fynske mesterskaber i 2016

Se flere nyheder fra DMKA

HSM-GRENAA-Løbet

Tillægsregler for HSM-Greenaa løbet...

Bilorienteringsløb, mandag den 25. september 2017.

Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe fra AAS Aarhus....

Information til medlemmer af DMKA

 

Mangler du information om kontingentsatser?

Skal du forny din licens?

Eller vil du gerne læse referatet fra det seneste bestyrelsesmøde?

Så tjek siden ud for medlemmer her.