Information

Information om DMKA Generalforsamling og Kart årsmøde

Bestyrelsen har i september afholdt det første fysiske møde efter Corona nedlukningen. Et af punkterne var den udskudte Generalforsamling, der var planlagt og indkaldt til, og som skulle have været afviklet i marts 2020.

Dette var som bekendt ikke muligt pga. nedlukningen og vi har vendt og drejet hvad vi nu skulle gøre på dette tidspunkt af året, idet der jo skal være en vis frist for indkaldelse og med det i mente, har vi besluttet at “sammenlægge” 2020 og 2021 Generalforsamling og Kart Årsmøde, således vi ikke skulle afvikle én her i november eller december og så én igen i marts 2021.

Det vil sige at:

1.      Generalforsamling og Årsmøde 2020 og 2021 sammenlægges

2.      I stedet for at holde Generalforsamlingen og Årsmødet som vi plejer i slutningen marts, vil dette blive rykker så langt frem, som det er muligt i forhold til et færdigt og revideret regnskab for 2020

3.      På denne Generalforsamling og Årsmøde vil hele bestyrelsen og KU være på valg. Nogle vælges for 1 år og andre for 2 år

4.      Samtidig tager vi også den årlige pokalfest med, således at det bliver et helt kinder æg J

Der vil, så snart datoen er fastsat (når vi har et lokale) blive indkaldt til denne Generalforsamling og Årsmøde.

Vi håber, på forståelse fra alle jer medlemmer omkring denne beslutning og samtidig håber vi, at der er kommet lidt mere styr over Corona til den tid.

Bedste Hilsner Bestyrelsen

4 Responses to Information

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.