FB_IMG_1560670600963a

John Knudsen og Lars Vinther, efter løbet i Lime Forsamlingshus

XL-BYG Ryomgård løbet

Hans Ole Nielsen, Aarhus Automobilsport stod lørdag den 15. juni i spidsen for 4. afdeling af de danske mesterskaber, samt 3. afdeling af Jysk Fynsk mesterskab i bilorientering.

For andet år i træk, kunne Struer/Thy mandskabet i Elite/Mester klassen Børge Holm og Jørn Mørup sikre sig det danske mesterskab på de djurslandske veje.

Kl. 14, blev første af de 42 startende mandskaber sendt ud på ruterne fra XL-BYG Ryomgård. Som var sponsor for løbet. Første del af løbet blev kørt i området omkring Ryomgård, Mesballe, Attrup, Koed og Skarresø. Da var der en transport etape til løbets anden del, som var henlagt til området omkring Lime, Mygind, Sjelbro. Mål var henlagt til Lime Forsamlingshus.

Djurslands Motorklubs eneste aktive mandskab i bilorientering John Knudsen og Lars Vinther kunne nok bryste sig af lidt lokalkendskab. Trods det kørte mandskabet sig til otte fejlkørsler i XL-BYG Ryomgård løbet og med ekstra tidsforbrug blev det til 233 strafpoint.

Det indbragte dog en 2. plads i B-klassen, som i fodboldsprog svarer til 2. division.