I anledning af Niels Brøchners alt for tidlige død.

nielsDet er med stor sorg, at måtte konstatere, at en nær ven, en motorsports entusiast, en driftig forretningsmand og tidligere politiker, ikke er her længere.

Niels Brøchner har gennem mange år, betydet overordentlig meget, for motorsporten i Danmark, med sine visioner og et stort drive og gå på mod. Niels så altid mulighederne, frem for begrænsningerne.

Niels har altid haft et stort hjerte for motorsporten, som har fyldt meget i hans virke.

DMKA og Ring Djursland har gennem mange år nydt godt af forskellige former for samarbejde med Niels, med udgangspunkt i hans ideer og initiativer. Niels var en stor inspirator og iværksætter.

Niels har været medlem af klubben i mange år og har nydt at komme på Ring Djursland, som han elskede at færdes på. Ring Djursland var Niels’ hjemmebane.

Med Niels’ passion for motorsport lykkedes det, med succes, at få etableret det umulige, nemlig et årligt motorløb i hjertet af Århus by. Vi er i DMKA stolte over, at vi som samarbejdspartner, var med til at starte det op og afvikle de første løb.

Motorsporten har mistet en personlighed, en iværksætter og en organisator, som har efterladt et tomrum, der kræver mange kræfter at udfylde. Visioner og fremtidstanker for motorsporten, er med Niels gået tabt.

Personligt er jeg dybt berørt af, at have mistet en nær ven og samarbejdspartner gennem mange år. En personlighed som gennem de mange år har givet inspiration og personlige oplevelser.

Mine og klubbens tanker går til de efterladte, i denne svære stund.

ÆRET VÆRE NIELS BRØCHNERS MINDE.

DMK

V/Arne Pedersen

formand

Se flere nyheder fra DMKA

HSM-GRENAA-Løbet

Tillægsregler for HSM-Greenaa løbet...

Bilorienteringsløb, mandag den 25. september 2017.

Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe fra AAS Aarhus....

Information til medlemmer af DMKA

 

Mangler du information om kontingentsatser?

Skal du forny din licens?

Eller vil du gerne læse referatet fra det seneste bestyrelsesmøde?

Så tjek siden ud for medlemmer her.