Vind op til 15.000 kr. til din klub

Som KlubLiv Medlem gør du allerede en aktiv indsats, når du bruger dit Dankort og optjener MikroSponsorater til din klub. Men med din hjælp kan klubben få flere KlubLiv Medlemmer og endda vinde attraktive præmier, som gør en forskel i det daglige arbejde.

Flere medlemmer = større vinderchancer
I hele november kører KlubLiv Danmark en landsdækkende konkurrence. Konkurrencen er for alle klubber og foreninger, som har valgt at være med i KlubLiv Danmark.

Hver uge kåres de klubber, der har skaffet flest nye KlubLiv Medlemmer, i forhold til deres medlemstal. De allerbedste belønnes med præmier, der kommer klubbens arbejde og de frivillige ildsjæle til gode – fx i form af kontant udviklingsstøtte, trænerkurser og meget mere.

Hvad kan du gøre?
Hjælp din klub i konkurrencen ved at sprede budskabet til venner, familie og bekendte og få dem til at støtte din klub. Hvis alle KlubLiv Medlemmer skaffer to eller tre nye medlemmer, har din klub gode chancer i konkurrencen.

Vi har vedhæftet et link til vores online brochure og en lille film, som du kan dele med de venner, du tænker, også gerne vil støtte din klub. Se også flere informationer, og alle præmierne på vores hjemmeside her.

Konkurrencen er startet, så skynd dig at få dine venner og din familie til at tilmelde sig – klar, parat, start!

Med venlig hilsen

Se flere nyheder fra DMKA

HSM-GRENAA-Løbet

Tillægsregler for HSM-Greenaa løbet...

Bilorienteringsløb, mandag den 25. september 2017.

Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe fra AAS Aarhus....

Information til medlemmer af DMKA

 

Mangler du information om kontingentsatser?

Skal du forny din licens?

Eller vil du gerne læse referatet fra det seneste bestyrelsesmøde?

Så tjek siden ud for medlemmer her.