Prøve en gokart

DMKA råder over fem udlåningskarts. En miniput-kart (alder 6 til 8 år), en Cadetti-kart (alder 8 til 10 år), en Junior-kart (alder 10 til 15 år), en KF 3-kart (alder 12 til 16 år) samt en Rotax Senior-kart (alder 15 år og opefter).
IMG_0169Disse karts er beregnet til personer, som har lyst til at afprøve karting sporten, før man går i gang med større investeringer.

Karten skal bestilles hos Kim D. Jensen på, Jensen.kim.d @ gmail.com

Karten kan som udgangspunkt lejes i forbindelse med torsdag træningen.

Man skal selv have sko (ikke åbne sko) med. Kørerdragt, hjelm, handsker og nakkekrave findes på Djurslands Gokart Ring.

For at kunne leje karten skal en person fra klubben kunne hjælpe i løbet af dagen. Denne person er ikke banelederen, idet denne har andet at se til. Hvis muligt vil en af trænerne være til stede. Dette aftales ved bestilling af karten.

Inden en ny kører må køre på banen, skal der undervises i køreregler og flagregler. Der skal købes enten et 3 måneders medlemskab eller en éndags licens, og værgen skal underskrive.

Pris for leje af en prøvekart er kr. 300 for børn og kr. 500 for voksne. Hertil kommer et prøvemedlemsskab/endagslicens (kan kun erhverves En gang) til kr. 200/300. Der skal i forbindelse med leje af Rotax Senior- eller KF3-karterne, erlægges et depositum på kr. 1.000 til dækning af eventuelle større skader på karten.

God fornøjelse.