Bilorientering
Bilorienteringsløbene rundt i Danmark har i den forløbne sæson budt på flere Corona bump på vejene.

Men efter en længere pause i løbsprogrammet hen over foråret og sommeren, er det lykkedes vejsportsudvalget i Dansk Automobil Sports Union at får afviklet de planlagte turneringer, dog med færre afholdte afdelinger.

De danske mesterskaber blev gennemført med fire afdelinger, to på Sjælland og to i Jylland. De jyske mesterskaber blev også afviklet med fire afdelinger. Med sidste afdeling der blev kørt lørdag den 28. november med Aarhus Automobilsport som arrangør.

John Knudsen og Lars Vinther, ved en tideliger præmieuddeling. Med Coronatiderne var det ikke mulighed for at samles efter løbet. Foto: Bjarne Andersen, AAS

Daglig` Brugsen Lime løbet var navnet på løbet som derved havde start ved Dagli` Brugsen i Lime. Hans Ole Nielsen, Hejlskov var rutelægger for løbet.

Løbet der havde 31 vogne til start, heraf havde flere hold fra Sjælland taget turen til Limeområdet, som blev sidste orienteringsløb i 2020 sæsonen, da det traditionelle Nytårsløbet i Randers er aflyst pga. Corona. Her var der tradition for hyggelig sæsonafslutning med spisning og præmieuddeling i den Midt jyske Turnering. Det var der jo ingen mulighed for, med gældende Coronaregler.

Bronzemedaljer i Jysk Mesterskab til Djurslands Motorklub
Djurslands Motorklub havde John Knudsen og Lars Vinther med i B-klassen, der kørte en rute på 61 km. i kampen om de sidste point til de Jyske mesterskaber og den Midtjyske Turnering.

Hans Ole Nielsen, Hejlskov havde tilrettelagt en spændende rute med mange gode private tilladelser i området Lime, Virring, Øster Alling, Vester Alling og Skørring området.

I B klassen opnåede Djursland mandskabet John Knudsen og Lars Vinther en 2. plads i løbet, og efter løbet kunne årsresultatet gøres op.

Det rakte til en bronzemedalje i de Jyske Mesterskaber, samt en samlet 2. plads i Midt Jysk Turnering. En turnering der køres mellem seks midt og østjyske klubber.