Leif Guldmann, Eskerod er død

Da DMKA i 1978 kom med i arbejdet med at arrangerer motorløb på Ring Djursland var Leif straks med. Det var som official på flagposterne, post 7 var i mange år hans faste base på banen, også når der var arbejdsweekender var Leif den flittige deltager. På Classic Race i Aarhus var Leif også med, også ved opbygning af banen omkring Mindeparken.

Leif var medlem af DMKA i over 40 år. Startede med at kører orienteringsløb de første år af sit medlemskab.

Orienteringsløbene lagde Leif nu aldrig på hylden. Han var altid klar når man ringede, som official ved en tidskontrol ved orienteringsløbene lige til det sidste. Ved ELCON GRENAA løbet den 25. september måtte han dog melde afbud.

Æret være hans minde, DMKA, Kaj Nielsen og Lars Vinther

Leif blev 66 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.