08-26_Holm_Moerup_01a

Billedet viser de danske mestre i Elite-klassen Børge Holm og Jørn Mørup

I 2018 har John Knudsen og Lars Vinther deltaget i den østjyske turnering, som arrangeres af fem østjyske klubber, AAS Aarhus, RAS Randers, BOAS Bjerringbro, KOM Kjellerup, DMKA Djursland. Her oven på den tunge julemad arrangerede Randers Autosport sidste afdeling af turneringen ved det traditionelle Nytårsløbet, der blev kørt den 28. december, med 28 vogne til start. Her opnåede DMKA mandskabet en 2. plads i B-klassen. Løbet der var omkring 75 km for de øvede klasser, M, A, B. Løbet blev kørt i området nord for Randers, hvor en del af løbet blev kørt efter kort fra før verden gik af lave, det var kort hvor Randers Kaserne var placeret langt ude på landet.

Efter løbet blev årsresultatet opgjort. Og efter 10 afdelinger kørte DMKA mandskabet sig til den samlede 3.plads i B-klassen.

HSM-Grenaa løbet var 6. afdeling af turneringen. Løbet på Djursland var udvidet, således at løbet ligeledes var en afdeling af de Jysk Fynske og de Danske mesterskaber i bilorientering 2018.

HSM-Grenaa løbet blev afviklet lørdag den 25. august med deltagelse af 36 mandskaber deriblandt hele den danske elite.

Med start i april måned og frem til løbsdagen havde John Knudsen og Lars Vinther kørt det nordøstlige Djursland tyndt, indhentet godt 50 tilladelser hos lodsejerne i området. Det blev til omkring 240 km orienteringsruter fordelt på fem ruter.

På selve løbsdagen var der 21 personer i aktivitet med afvikling af løbet.

For sæson 2019 skal DMKA arrangere to løb. Den østjyske femkant turnering har ændret navn til ”Den Midtjyske Turnering”, idet Ikast Motorklub også er med i turneringssamarbejdet. Her skal DMKA arrangere 3. afdeling mandag den 20. maj.

I Vivild er der en gruppe bag ”Vivild Knækker Cancer”. I den forbindelse er DMKA gået med i arbejdet med at arrangere et familieorienteringsløb. Fredag den 30. august køres løbet hvor overskuddet går til Knæk Cancer. Løbet opbygges i stil med løbene som tideligere tiders Nisse Rally løb der blev kørt omkring Grenaa.