Dødsfald – Benny Stubberup er død.

Benny

Et mangeårigt medlem, bestyrelsesmedlem og official m.m. i DMKA er her ikke længere.

Benny er stille sovet ind, torsdag den 1. marts 2018, efter lang tids sygdomskamp med kræften. Benny blev 66 år.

Benny var et stort motorsportsmenneske. Han har været aktiv motorsportsmand i en hel menneskealder. Han har været en af de trofaste aktører og støtter i banesporten, herunder ikke mindst omkring Ring Djursland, både i mod- og medgangs tider.

Han har været kendt, ikke mindst i officialkredse, både på Ring Djursland og på andre anlæg, og var en meget flittig brugt løbsleder, med stor erfaring.

Benny favnede bredt, og havde også tid til bestyrelsesarbejdet i DMKA, samtidig med officials opgaverne, de praktiske forberedelser til løbene og hjælp i Teams.

Benny gik altid positivt til opgaverne, med godt humør. Han var altid hjælpsom og klar til at tage en tørn, selv om kampen mod kræften var hård. Han var en rigtig motorsportsmand, der nu efterlader sig et stort tomrum i såvel DMKA, som i de øvrige kredse han har været aktiv og kendt i.

DMKA har mistet et stort aktivt og trofast medlem, som vil blive savnet.

Klubbens, bestyrelsens og mine tanker, går til de efterladte i denne svære stund.

Æret være Benny Stubberups minde.

DMKA
Arne Pedersen fm.

One Response to Dødsfald – Benny Stubberup er død.

  • Hej mit navn er Josephine, Benny var min granonkel som jeg sat meget pris på. Efter han fik kræft så vi ikke hinanden meget. Så jeg sætter meget pris på i skrev det her for Benny, og det er jeg sikker på Benny også ville gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *