Leif Guldmann, Eskerod er død

Leif var medlem af DMKA i over 40 år. Startede med at kører orienteringsløb de første år af sit medlemskab.CLASSIC RACE AARHUS 2012 408.ajpg

Da DMKA i 1978 kom med i arbejdet med at arrangerer motorløb på Ring Djursland var Leif straks med. Det var som official på flagposterne, post 7 var i mange år hans faste base på banen, også når der var arbejdsweekender var Leif den flittige deltager. På Classic Race i Aarhus var Leif også med, også ved opbygning af banen
omkring Mindeparken.

Orienteringsløbene lagde Leif nu aldrig på hylden. Han var altid klar når man ringede, som official ved en tidskontrol ved orienteringsløbene lige til det sidste. Ved ELCON GRENAA løbet den 25. september måtte han dog melde afbud.

Leif blev 66 år

Æret være hans minde,
DMKA, Kaj Nielsen og Lars Vinther

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *