Gokart træner eller baneleder !!

IMG_5605.JPGKunne du tænke dig at blive Gokart træner eller tage et baneleder kursus så er chancen der nu.

Gokart Træner
Hvis du har lyst til at blive Gokart træner, så kan du nu deltage i et Gokart træner kursus der arrangeres af DASU, kurset bliver afholdt over en weekend og du kan læse lidt mere om træner kurser og datoer her.

Baneleder kursus OF615
Hvis du har lyst til at være Baneleder i Tirstrup eller starte med en official uddannelse indenfor karting har du nu også chancen, med dette kursus kan du være med til at dække baneleder vagter i Tirstrup. Når vi har samlet en lille flok vil Uffe afholde dette kursus.

Tilmelding
Skriv en besked til Uffe om du har lyst til at deltage i enten Gokart træner kursus eller Baneleder kursus OF615, så vender han tilbage til jer.  Vælg overskrift i beskeden “Gokart træner” eller “Baneleder”

2 Responses to Gokart træner eller baneleder !!

 • Kære Uffe

  Vi vil gerne tilmelde os

  1 – baneleder kursus

  2 – gokart trænerkursus

  Bedste hilsner

  Niels Jørn Lindgaard-Kjeldsen
  og
  Line Lindgaard-Kjeldsen

  Lillerupvej 106
  8410 Rønde

  E-mail njlk@aarhus.dk

  tlf.: 29208334

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *