image Årets sidste løb på Ring Djursland den 5 og 6 september 2015

Så nåede vi frem til årets sidste løb som havde deltagelse af biler af en lidt ældre dato, men igen en god weekend, hvor rigtigt mange kører fra DMKA kom på banen.

Resultaterne blev som følger;
I Syver Race klassen er der mange DMKA kører. For Carsten Lauridsen blev det til en 2 plads i 1. heat, mens 2. heat ikke blev gennemført. Christian Sørensen opnåede henholdsvis en 3 og en 2 plads. Mikkel Holck kørte først en 4 plads hjem, og derefter en 6 plads. Lars Jensen endte som nr. 6 og nr. 9, mens Mirza Ahmetagic opnåede først en 9 plads og derefter en 3 plads. Susanne Lauridsen endte som nr. 11 og derefter som nr. 10, mens Hans Ryser gennemførte 1 heat på en 10 plads, men ikke andet heat.

I klassen Historisk Formel var der en enkelt DMKA deltager. Niels Einer Rytter blev henholdsvis nr. 4, nr.3 og nr. 2 i de 3 heat.
Også i Historisk 65 var der kun en enkelt DMKA’er, idet Stig Bjerring opnåede en 2 plads, en 1 plads og en 2 plads.
Så er turen kommet til Historisk 71 – 3-1300, her gennemførte Henrik Haase Kristensen 2. heat og endte på en 3 plads.

I klassen Historisk 71 – 1300+, gennemførte Torben Kristensen de 3 heat, og endte på henholdsvis en 6 plads og 2 x 8 plads.
Den sidste klasse var Youngtimer 2. Her skiftes man lidt til at gennemfører heatene. I 1. heat blev Kristian Bille nr. 6. I 2. heat blev det til en 10 plads til Brian Thingård Ibsen – en 11 plads til Kristian Bille og en 14 plads til Bjarne Haa Rasmussen. I 3 heat opnåede Brian en 11 plads, men Bjarne blev nr. 12

image

Sæson 2015 er nu overstået – i hvert fald for Ring Djursland. Vi håber at alle er tilfredse med de opnåede resultatet, samt at alle de frivillige har haft nogle gode dage på banen.

Tak til alle DMKAs kører og hjælpere i 2015. Håber vi ses igen i 2016.