2014-Bane-SSC-Pedersen-Hans-Henrik-01

Ring Djursland kan i 2015 fejre 50 års jubilæum og det skal naturligvis fejres med et godt motorløb, så i weekenden den 14. og 15. august var der bud efter både Danish Thundersport Championship, Special Saloon Cars, Yokohama Super Cup, Yokohame 1600 Challenge, Citroën DS3 Cup samt motorcykler fra Rookie 600 og 1000 klassen og Supersport / Superbike. Det var et rigtigt godt program, med mulighed for en masse godt race – hvilket der da også blev leveret, dog krydret af en modbydelig regnbyge søndag middag, som man godt kunne have været foruden.

For DMKAs kører – for dem var der en del af – endte weekenden som følger;

I DTC klassen var der i alt 19 deltagere. I første heat blev det til en 5. plads til Frederik Schandorff, mens Nicki Petersen som ind som nummer 9 og Henrik Kristensen som nr. 17.

I andet heat var placeringerne ændre lidt, idet Nicki blev nr. 4, efterfulgt af Frederik på en 5. plads. Henrik kørte ind som nummer 19. I 3 heat endte Nicki som nr. 8, Frederik som nummer 9 og Henrik som nr. 18.

I klassen Special Saloon Car var der i alt 20 deltagere, hvoraf de 2 er fra DMKA. Her blev Hans Henrik Pedersen nr. 2 i første heat, mens Henrik Moeskjær blev nr. 14. I 2. heat endte Hans Henrik på en 5. plads, men Henrik kørte sig op til en 9. plads. I 3. heat rykkede begge kører en placering op, idet Hans Henrik endte som nummer 4, mens Henrik endte på en 8 plads.

Herefter kommer turen til Super Cup, hvor der i alt var 12 deltagere, men kun én enkelt fra DMKA. Lasse M. Sørensen opnåede henholdsvis en 6, en 4 og en 5. plads i de 3 heat.

Henrik MoeskærI 1600 Challenge klassen, hvor der var 23 til start, opnåede Mads Frederiksen henholdsvis en 2 og en 4. plads i de to heat. Michael Scharstein kom ind som nummer 11 og 12, mens Andreas Alberts var helt stabil og blev nr. 15 i begge heat.

Alt i alt en god weekend, som også bød på ca. 4.000 tilskuere.

Endnu en gang – tillykke til Ring Djursland. Lad os håber at vi også fremover kan mødes til motorløb på en af Danmarks bedste bane – men intet løb uden de frivillige som stille op gang på gang, og ”Tak” for det.

Se flere nyheder fra DMKA

HSM-GRENAA-Løbet

Tillægsregler for HSM-Greenaa løbet...

Bilorienteringsløb, mandag den 25. september 2017.

Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe fra AAS Aarhus....

Information til medlemmer af DMKA

 

Mangler du information om kontingentsatser?

Skal du forny din licens?

Eller vil du gerne læse referatet fra det seneste bestyrelsesmøde?

Så tjek siden ud for medlemmer her.