Et stort tillykke til RING DJURSLAND

DJURSLANDS MOTORKLUB AUTOSPORT (DMKA)

Danske-flag-Dannebrog-T-shirts

Ønsker RING DJURSLAND et stort tillykke med 50 års jubilæet

DMKA og AMKA (Århus Motor Klub Autosport) fusionerede i 90èrne og har tilsammen været garant for, og stået bag den sportslige afvikling af motorløbene på Ring Djursland, stort set i hele perioden, dog desværre med undtagelse af i år – jubilæumsåret.

De to klubbers officials og mange hjælpere har trukket et kæmpe læs, med trofasthed over for motorsporten og Ring Djursland. I har været og er fortsat kernen i arrangementerne, før under og efter. En stor, stor tak for indsatsen og det frivillige arbejde i gennem de mange år, til trods for de forskelligartede turbulente perioder, der har været igennem de 50 år.

DMKA håber fortsat, at kunne levere støtte til motorsporten på Ring Djursland. Vi håber også, at vi igen i fremtiden, kan være medarrangør af løbene.

Tillykke Ring Djursland med 50 års jubilæet.

Bestyrelsen DMKA.