2012-Bane-Perfection-Racing-01

Ring Djursland lagde bakker, kurver, langsider og ikke mindst asfalt til anden afdeling af Danish Endurance Championship. Over fire timer skulle deres kæmpes om at tilbagelægge flest omgange på den svære racerbane, og den opgave klarede Michael Klostermann/Mikkel C. Johansen/Kim Holmgaard, Gørløse/Slagelse/Aalborg, bedst. De vandt ikke bare deres klasse, men tog også generalsejren i det fire timer lange løb med fem omganges forspring.

Medvirkende til sejren var også tekniske problemer hos de hurtigste konkurrenter, som trioen i den vindende Aston Martin Vantage konkurrerede mod. For i de andre klaser var der tætte opgør. Endda meget tætte opgør.

Det gjorde sig ikke mindst gældende i division 2 for de identiske Renault Clio III-racere. Igennem hele løbet var de bedste biler i divisionen hele tiden på omgangshøjde, og da løbet nærmede sig sin afgørelse, blev afstanden mindre og mindre.

2012-Bane-Engelbrecht-Kristensen-01

Jacob Kristensen/Jan Engelbrecht, Selling/Virum, og Jan Seerup/Thomas Wulff, Greve/Dragør, kæmpede til sidst intenst om førstepladsen. Da der manglede en time af løbet, var disse to mandskaber samt Martin Sally/Martin Gøtsche/Lars Bo Hansen, Hjortshøj/Herlev/Svendborg, adskilt af godt et halvt minut. Det betød, at et banalt uheld eller en lille fejl kunne ændre på tingene, og da der manglede en halv time af løbet, blev kortene netop blandet. Så kom regnen!

Regnvejret fik kørerne til at søge i pit, og nu var det mekanikerne, der kunne få en afgørende betydning for løbets udfald alt efter, hvor hurtige de var til at skifte dæk. Da Jacob Kristensen kom tilbage på asfalten med regnvejrsdæk, havde han et forspring på 20 sekunder til Thomas Wulff. Der resterede et kvarter, og i løbet af det kvarter var Thomas Wulff hurtigere. Omgang for omgang hentede han ind på Jacob Kristensen, men da det ternede flag blev svunget, manglede han blot 2,296 sekunder i at slå rivalen.

Også i division 3 for de tunede to-liters biler var kampen til tider tæt. Jens-Erik Hansen/Jens Henrik Hansen, begge Havdrup, Jannik Larsen/Michael Holden, Haderslev/Rødding, og Jan Bisgaard Sørensen/Poul Isaksen/Johan Blach Petersen, Thisted/Thisted/Århus, nåede undervejs at føre, inden sidstnævnte team vandt.

Se flere nyheder fra DMKA

HSM-GRENAA-Løbet

Tillægsregler for HSM-Greenaa løbet...

Bilorienteringsløb, mandag den 25. september 2017.

Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe fra AAS Aarhus....

Information til medlemmer af DMKA

 

Mangler du information om kontingentsatser?

Skal du forny din licens?

Eller vil du gerne læse referatet fra det seneste bestyrelsesmøde?

Så tjek siden ud for medlemmer her.